Informații privind protecția datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare și se aplică direct în toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul General privind Protecția Datelor UE cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation).

În următoarele rânduri, vă informăm cu privire la prelucrarea de către SC RIC WEAR SRL, Cluj-Napoca a datelor cu caracter personal în conformitate cu GDPR și a legislației aplicabile în domeniul protecției datelor.

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile noastre cu privire la protecția datelor. Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la informațiile noastre privind protecția datelor vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Cuprins

  1. Cine suntem și cum ne puteți contacta

  2. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

  3. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării datelor personale

    1. Pentru prestarea serviciilor RIC WEAR în beneficiul dvs

    2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

    3. Pentru marketing

    4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

  4. Care este baza legală pentru prelucrarea datelor dvs

    1. Gestionarea înregistrării dvs ca utilizator al platformei RIC WEAR

    2. Dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare sau de servicii

    3. Serviciul clienți

    4. Marketing

    5. Analiza utilizării și a calității

  5. Cât timp păstrăm datele dvs cu caracter personal

  6. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

  7. În ce țări transferăm datele dvs cu caracter personal

  8. Cum protejăm securitatea datelor dvs cu caracter personal

  9. Drepturile dumneavoastră

    1. Identitate

    2. Onorarii

    3. Durata de răspuns

  10. Drepturile terțelor părți

      1. Accesul

      2. Rectificarea

      3. Ștergerea datelor

      4. Restricționarea prelucrării datelor

      5. Portabilitatea datelor

      6. Opoziția

      7. Luarea de decizii automate

      8. Plângeri

1. Cine suntem și cum ne puteți contacta

RIC WEAR SRL este persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Cluj-Napoca, strada Romulus Vuia, nr. 140, județul Cluj cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/1889/2019, cod uni de înregistrare fiscală RO41054563. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și vă furnizăm orice informii suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactati responsabilul RIC WEAR cu protecția datelor prin:

  • adresa de email: [email protected] sau

  • posta sau curier la adresa: Bulevardul Muncii, nr. 18B, Cluj-Napoca, județul Cluj - cu mențiunea În atenția responsabilului RIC WEAR cu protectia datelor.

  1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs astfel:

•    Când vă creați un cont RIC WEAR, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
•  
În cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma RIC WEAR aveti posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, nivelul educatiei, adrese de livrare, adresa alternativă de e-mail, datele cardului bancar etc.;
•    C
ând plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma RIC WEAR prin contul dvs Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi directionați către o pagină administrata de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs către RIC WEAR. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

  1. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării datelor personale

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal în următoarele scopuri:

    1. Pentru prestarea serviciilor RIC WEAR în beneficiul dvs

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul platformei RIC WEAR;

  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

  • Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;

  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile RIC WEAR.

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între RIC WEAR și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

    1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs de Cumpărător, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs fundamentale să nu fie afectate.

    1. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic, etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achizitionat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” , precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumpărător (de ex. produsele vizualizate/ adăugate la favorite/ achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs, și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea "Preferințe";

  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; 

  • sau prin contactarea RIC WEAR folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

    1. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și al utilizatorilor platformei RIC WEAR față de atacuri cibernetice:

  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

  • Măsuri de gestionare a diverselor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comerciala, fiind înțeles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru Intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și a valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

  1. Care este baza legală pentru prelucrarea datelor dvs

    1. Gestionarea înregistrării dvs ca utilizator al platformei RIC WEAR

Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea platformei RIC WEAR. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea dvs. ca utilizator al platformei, trebuie să vă prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să vă gestionăm înregistrarea.

    1. Dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare sau de servicii

Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru executarea contractului de vânzare-cumpărare sau de furnizare a serviciilor în relație cu dvs.

Anumite prelucrări de date aferente procesului de cumpărare se activează doar pentru că solicitați acest lucru sau ne autorizați în acest sens, cum ar fi în cazul stocării datelor de plată (datelor cardului) pentru cumpărături viitoare sau pentru a vă furniza funcționalitățile În curând/Revine în curând pentru produsele noastre (acolo unde aceste funcționalități sunt disponibile). În aceste cazuri, baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele este consimțământul dvs.

Considerăm că avem un interes legitim pentru efectuarea verificărilor necesare menite să detecteze și să prevină posibilele fraude sau utilizări frauduloase ale platformei, de exemplu atunci când faceți o cumpărare sau o returnare. Înțelegem că prelucrarea acestor date este în avantajul tuturor părților implicate:

  • al dvs., deoarece ne permite să luăm măsuri pentru a vă proteja de tentativele de fraudă comise de către terți;

  • al nostru, deoarece ne permite să evităm utilizările neautorizate ale Platformei;

  • al tuturor clienților noștri și al societății, deoarece protejează și interesul acestora, prin asigurarea faptului că activitățile frauduloase sunt descurajate și detectate când au loc.

    1. Serviciul clienți

Considerăm că avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le puneți prin diferitele mijloace de contact existente. Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs., deoarece ne permite să vă putem ajuta în mod corespunzător și să găsim soluție întrebărilor. Când ne contactați, în special, pentru gestionarea incidentelor legate de comanda dvs. sau de produsul/serviciul achiziționat prin platformă, prelucrarea este necesară pentru executarea contractului de vânzare -cumpărare. Când interogarea dvs. este în legătură cu exercitarea drepturilor despre care vă informăm mai jos sau în legătură cu reclamații față de produsele sau serviciile noastre, prelucrarea datelor dvs. este pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale.

    1. Marketing

Avem permisiunea din punct de vedere legal de a vă prelucram datele în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l dați, de exemplu atunci când sunteți de acord să primiți informații personalizate prin mijloace multiple, atunci când autorizați recepționarea de notificări push pe dispozitivul dvs. mobil sau configurați setările dispozitivului dvs. mobil pentru a permite reclamele personalizate sau când acceptați termenii și condițiile legale pentru a participa la o acțiune promoțională sau a vă publica fotografiile pe platformă sau pe canalele noastre de pe rețele de socializare.

Pentru a vă oferi servicii personalizate sau a vă prezenta informații personalizate, pe platforma noastră sau pe platformele unor terți, precum și pentru a ne angaja în îmbogățirea datelor, considerăm că avem un interes legitim privind întocmirea unui profil cu informațiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuați, preferințele sau istoricul dvs. de cumpărare) și cu datele personale pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi intervalul de vârstă sau limba, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. pentru că vă permite să aveți o experiență mai bună ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dvs.

    1. Analiza utilizării și a calității

Considerăm că avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de utilizare al platformei și a gradului de satisfacție a utilizatorului, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.

 

  1. Cât timp păstrăm datele dvs cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma RIC WEAR. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

  1. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;

  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;

  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

  • societăților de asigurare;

  • furnizorilor de servicii IT;

  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor și serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau, dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs de către terțe persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

  1. În ce țări transferăm datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs, precum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

  1. Cum protejăm securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăților folosim serviciile procesatorului de plati PlatiOnline. Orice informații privitoare la plțăi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin internet, în general, sau prin intermendiul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

  1. Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fisierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justitiei. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea capitolului 12.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitati aceste drepturi:

    1. Identitate

Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugăm să ne transmiteți cererile dvs cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului RIC WEAR. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

    1. Onorarii

Nu vom solicita o taxa pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o su rezonabilă. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

    1. Durata de răspuns

Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează sa raspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spunți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de raspuns la solicitarea dvs.

  1. Drepturile terțelor părți.

Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate:

    1. Accesul

Puteți să ne cereți:

  • confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;

  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;

  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

    1.  Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

    1.  Restricționarea prelucrării datelor  

Ne puteti cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:  

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau

  • dați curs unui drept legal de a vă opune; sau

  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau

  • ne revine o obligație legală în acest sens.        

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:   

  • pentru respectarea unei obligații legale; sau

  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță.      

Există anumite circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante în care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Să aveți în vedere ca, înaintea exercitării acestui drept, să vă descărcați din contul RIC WEAR și să vă salvați toate documentele aferente comenzilor efectuate de la RIC WEAR, indiferent dacă facturarea s-a efectuat către dvs sau către o altă persoană fizică sau juridică (cum ar fi: facturile, certificatele de garanție). În cazul în care nu efectuați acest demers înainte de a vă exercita dreptul de ștergere, veți pierde toate aceste documente, iar RIC WEAR va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispoziție, după caz, deoarece procesul de ștergere a datelor, respectiv a contului RIC WEAR, cu toate datele și documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

    1. Portabilitatea datelor   

Ne puteți cere sa vă furnizam datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și

  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

    1. Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevaleaza față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

    1. Luarea de decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:  

  • produce efecte juridice cu privire la dvs; sau

  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.     

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:     

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;

  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs; sau

  • se bazează pe consimțământul dvs explicit.  

    1. Plângeri    

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În Romania, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: [email protected]

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

Reamintim faptul că puteți contacta în orice moment Responsabilul RIC WEAR cu protectia datelor prin transmiterea solicitării dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail la adresa: [email protected] sau

  • prin posta sau curier la adresa: Bulevardul Muncii, nr. 18B, Cluj-Napoca, judetul Cluj - cu mențiunea în atenția Responsabilului RIC WEAR cu protecția datelor.