Metode de Plata

Vă rugăm, ca înaintea plasării oricărei comenzi, să citiți secției ”Termeni și condiții”.
Lenjerie intima femei si barbati – lenjeriedama.ro (lenjeriedama.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

1.Plata numerar, in sistem ramburs

Plata în numerar în sistem ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.
În cazul în care alegeți să plătiți ramburs la primirea/ridicarea coletului, sunteți obligați să efectuați plata la primirea/ridicarea coletului, în caz contrar acesta nu îi va fi livrat de Curier. Refuzul primirii coletului duce la rezoluţiunea Contractului lşi descarcă lenjeriedama.ro de obligaţia unei noi livrări a Produsului respectiv.

2.Plata online cu card bancar

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca bello.
Datele cardului de plată al Clientului/Utilizatorului nu vor fi accesibile lenjeriedama.ro şi nici nu vor fi stocate de către lenjeriedama.ro ci doar de către instituţia de autorizare a Tranzacţiei sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de către Dvs. la perfectarea tranzacţiei.
Procesarea platilor cu cardul se face prin serviciul www.plati.online si sunt acceptate cardurile carduri sunt acceptate (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro). Plata se realizeaza in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.